Zápasy - Junioři 08. 10. 2022, Barbora Kaftanová

Litvínov si doma neporadil se Třincem

Litvínov - Litvínov se nedokázal ubránit Třinci a klesl v tabulce na čtvrté místo.

12. kolo, 08.10.2022, Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Oceláři Třinec
HC VERVA Litvínov HC Oceláři Třinec
2 5
  • Třetiny

    1:2, 1:0, 0:3
  • Vyloučení

    6:4
  • Využití

    0:1
  • V oslabení

    1:0
  • Diváků

    120

  • Branky a nahrávky
  • Průběh zápasu

    0:2, 2:2, 5:2

  • Rozhodčí

    Zeliska, Květoň – Hradil, Šimánek

  • Sestava domácích

    Čermák – Hora, Vyhlídal, Werner, Janda, Dudáček, Bystřický – Postl, Danielčák, Ekrt, Beran, Slavík, Vopat, Bednařík, Ščislák, Špaček, Skuhrovec, Svoboda.

  • Sestava hostů

    Klimek – Kremnický, Andrle, Kareš, Buják, Pospíšil, Hrůzek – Holinka, Volas, Moškoř, Šutý, Pánek, Spěváček, Cedzo, Ullrych, Šotkovský, Hlávka, Šilar, Kozlík.


Reportáž

Do první třetiny vstoupil aktivněji hosté. Což zapříčinilo v první minutě vyloučení obránce Jandy. Třinec se snažil využit přesilovky, ale marně. Avšak v páté minutě se jim už podařilo překonat brankáře Čermáka a skórovali: Moškor připravil střelu Holinkovi, který ji využil a dal gól – 0:1.

Vzápětí jsme od Třince dostali další rychlý gól: Šilar s asistencí Kozlíka a Kremnického – 0:2. Litvínov si to ale nenechal líbit a začal hrát aktivněji, což zapříčinilo gól Litvínova: Slavík nahrál na gól Skuhrovcovi, který dokázal najít skulinku u levé tyče a vyrovnal – 1:2.

V druhé třetině jsme mohli vidět mnoho pokusů ze strany Třince, avšak nedokázali se dostat přes obranu Litvínova. Zatímco Litvínov v čtyřiadvacáté minutě dokázal zaskórovat a vyrovnat: Svoboda vyrazil vstříc brankáři hostů, ale těsně před bránou nahrál Vopatovi, který se nemýlil a vyrovnal stav utkání – 2:2. Dokonce druhé třetiny nepadl ani jeden gól a hra se vyrovnala.

Ve třetí třetině se prosadili jenom hosté, od kterých jsme dostali další tři góly. Rozhodující gól utkání střelil Spěváček, kterému nabil do mezikruží Volas – 2:3. U druhého gólu třetí třetiny využili hosté nedisciplinovanost domácích: Moškor a Buják dokázali najít volného Cedza, který svou střelou zvýšil na – 2:4. V sedmapadesáté minutě si vzali domácí oddechový čas a odvolali Čermáka z brány.

Dvacet sekund před koncem třetiny se podařilo Třinci dát konečný gól z půlky hřiště do prázdné brány: Střelil Kozlík s asistencí Pospíšila – 2:5.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

David Kočí

"Dnes soupeř chtěl víc vyhrát, jsme trochu zklamaní. Prostě z toho, že jsme do toho nedali větší úsilí, protože jsme hráli o špici tabulky a důležitý body. Prostě proto, abychom se mohli upevnit v tý špici. Myslím si, že kdybysme do toho dali mnohem více úsilí, tak jsme zápas mohli uhrát do vítězného konce, ale bohužel si necháme dát dva laciný góly a pak už se to samozřejmě horkotěžko dotahuje."


Fanshop