Zápasy - Junioři 29. 10. 2022, Barbora Kaftanová

Litvínovští junioři se po výhře nad Olomoucí opět posunuli výš v tabulce

L i t v í n o v - Junioři v sobotu dokázali pořádně zabojovat na domácí ploše a proti Olomouci zvítězili 4:2. Díky tomu se posunuli na osmé místo v tabulce.

18. kolo, 29.10.2022, Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Olomouc
HC VERVA Litvínov HC Olomouc
4 2
  • Třetiny

    1:0, 2:0, 1:2
  • Střely na branku

    57:29
  • Vyloučení

    9:4
  • Využití

    0:1
  • V oslabení

    0:0
  • Diváků

    125

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky HC VERVA Litvínov: 5. Bystřický (Skuhrovec, Slavík), 28. Skurovec, 40. Čech (Danielčák, Skuhrovec), 57. Danielčák

    Branky a nahrávky HC Olomouc: 46. Kučera (Kusak, Fasner), 53. Matašovský (Kuchta, Kučera)

  • Průběh zápasu

    3:0, 3:2, 4:2

  • Rozhodčí

    Horák, Domský – Kotlík, Dědek

  • Sestava domácích

    Čermák – Hora, Vyhlídal, Werner, Janda, Dudáček, Bystřický, Hynek – Postl, Danielčák, Ekrt, Beran, Slavík, Maštalířský, Vopat, Čech, Bednařík, Špaček, Skuhrovec, Svoboda.

  • Sestava hostů

    Frgál – Drábek, Sedláček, Groch, Panáček, Tomiga, Compel, Kočí – Lichner, Kučera, Kuchta, Hradil, Janech, Belan, Matašovský, Tomeček, Fasner, Kusak, Pigl, Ruda.


Reportáž

Do první třetiny vstoupili aktivněji hosté. To však Litvínov dokázal obrátit a ve čtvrté minutě dal svůj první gól zápasu: Jaroslav Bystřický s asistencí Skuhrovce a Slavíka – 1:0. Hráči Litvínova poté pokoušeli opět štěstí a snažili se dostat přes bránu Frgála, ten však dokázal vytrvat. I po dvojnásobném oslabení týmu Litvínova se dokázali udržet a ubránit svou bránu. Čermák a Frgál vydrželi nátlak, palbu střel, a dokonce první třetiny nepadl už žádný jiný gól.

V druhé části začal rychlým útokem na bránu hostů hráč Litvínova Bystřický, jeho střela byla ale zachycena Frgálem, který ho sledoval celou dobu. Po sebrání puku a odhození na druhou stranu hřiště, byl v ohrožení Čermák. Ten, ale dokázal vytrvat a vyslal puk domácím, Litvínov toho využil: David Skuhrovec vyjel sám na branku a přidal další gól Litvínovu – 2:0. Vzápětí byl vyloučen do konce zápasu hráč Olomouce za zásah domácího do oblasti hlavy a krku. Litvínov se stále pokoušel o gól u brány hostů, to se však podařilo až v třicáté deváté minutě, kdy: Dominik Čech s asistencí Danielčáka a Skuhrovce se dokázali dostat přes Frgála a připsali si další gól – 3:0.

Začátek třetí třetiny se spíš odehrával v pásmě hostů, to se ale velmi brzy otočilo a Olomouc se dokázal dostat k brance Litvínova, kde dali svůj první gól zápasu: Fasner a Kusak připravili střelu pro Jana Kučeru, který prostřelil brankáře Čermáka – 3:1. Po necelých šesti minutách hráči Olomouce zkoušeli opět branku domácích a připsali si gól: Marek Matašovský s asistencí Kuchty a Kučery, kteří využili přesilovky a dali druhý gól zápasu – 3:2. Litvínov si to však nenechal líbit a v posledních minutách poslal Olomouci svůj poslední gól zápasu: Tim Danielčák vyjel sám na bránu a překonal Frgála – 4:2.

Fanshop