Vážení fanoušci a partneři klubu HC VERVA Litvínov,

máme za sebou další extraligovou sezónu. Sezónu, která byla od začátku velmi specifická a náročná. Sezónu, jejíž úvod nevyšel dle našich představ, ale která nakonec strhujícím finišem našeho týmu došla až do předkola play off. Zde nám hokejový osud přidělil jako soupeře obhájce titulu z Třince. Velmi silný a kvalitní tým, který získal poslední tři tituly mistra České republiky v ledním hokeji. Ve vyřazovacích soubojích jsme mu byli více než vyrovnaným soupeřem, nicméně bránu čtvrtfinále se nám otevřít nepodařilo.

Byla to také první plnohodnotná sezóna po několika letech restrikcí a omezení zapříčiněných pandemií covidu. Těžké chvíle i návrat k normálnímu životu a k hokeji tak, jako ho všichni máme rádi, jsme mohli zvládnou jen díky Vám, Vašemu fandění a Vaší podpoře litvínovského klubu.

Rádi bychom Vám tímto ze žlutočerného srdce poděkovali za podporu a spolupráci v extraligovém ročníku 2022/2023. Velmi si jí vážíme a těšíme se, že v ní budeme pokračovat i v sezóně nadcházející. Že se budeme nadále potkávat na Zimním stadionu Ivana Hlinky a společně slavit další vítězství.

HC VERVA Litvínov