Vstupenky na dnešní zápas jsou v prodeji v nejlevnější cenové kategorii. Na stání se tak dostanete už za 120 korun, k dispozici jsou ovšem stále i nejlepší místa na sezení, třeba v sektoru V3. Pokladny u zimního stadionu otevírají dvě hodiny před začátkem zápasu, tedy v 15:30. Dovnitř stadionu se dostanete od 16:30.

Otevřený je dnes také klubový fanshop. Nově v něm najdete dámské černé tričko s nápisem Vášnivá fanynka HCLTV a bílé pánské tričko s límečkem. Stále ještě můžete objednávat sublimované dresy s doručením do Vánoc. Nabídku najdete také na našem e-shopu.

Ještě dnes a zítra můžete do našeho fanshopu nosit sladkosti pro děti do nemocnic. Mikulášská sbírka Ropáků bude následně i s pomocí hráčů A týmu rozvezena na dětská oddělení nemocnic v Ústeckém kraji.

Nezapomeňte si dnes koupit nový zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Soutěží se ve střelbě z poloviny kluziště na prázdnou branku a do soutěže se zapojí tři z Vás, kteří během první přestávky chytnou v rozhozu soutěžní míček. Hlavní cenu do soutěže věnovali František Lukeš s Viktorem Hüblem. Jedná se o pivo z jejich rozlučkového utkání. Upozorňujeme, že cenu smí převzít pouze plnoletá osoba.

V Třinci v této sezóně chemici prohráli o tři góly. Jediným střelcem žlutočerných byl v 9. kole Patrik Zdráhal, který necelé dvě minuty před koncem korigoval na konečných 4:1. O osudu utkání rozhodl prakticky v první třetině domácí Marko Daňo. Slovenský útočník zkompletoval hattrick za necelých šest minut a v čase 7:17 vyhnal z branky Litvínova Šimona Zajíčka, jehož nahradil Denis Godla.

Plzeň bude dnes usilovat o třetí vítězství v řadě. V předchozích zápasech porazili svěřenci trenéra Kořínka Mountfield na jeho ledě 4:1 a naposledy si doma poradili v neděli s Třincem 2:1.

Právě Třinec je posledním domácím přemožitelem chemiků. Páteční zápas rozhodlo až prodloužení, ve kterém Verva padla 1:2. Nedělní venkovní utkání v Mladé Boleslavi nedopadlo o moc lépe. Litvínovští do něj vstoupili výtečně, když vedli 3:0 po prvním dějství. I po 40 minutách hry bylo skóre příznivé, 4:2 pro Litvínov. Třetí třetina ovšem byla jednoznačnou záležitostí domácích, kteří skórovali hned čtyřikrát a otočili utkání ve svůj prospěch. Verva padla 4:6.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na Twitteru, Instagramu i Facebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Na Facebooku navíc můžete až do úvodního buly tipovat výsledek a střelce dnešního zápasu a zapojit se do soutěže o dárkový balíček od Stop Café.