Vchody na zimák se pro diváky otevírají hodinu před úvodním vhazováním, pokladny ještě o 60 minut dříve. Vstupenku si tedy můžete pořídit už od 15:30. Ceník vstupného rozdělený podle jednotlivých sektorů najdete na konci tohoto článku.

Volný čas po zakoupení vstupenek můžete strávit také v našem fanshopu, který otevírá už ve 12:00. Vervashop najdete na severní straně stadionu venku před vchodem B. V sortimentu je také spousta novinek. Doporučujeme vyzkoušet novou hokejovou mikinu, tepláky nebo mikinu z kolekce IH14 - Ivan Hlinka. Stále ještě můžete objednávat sublimované dresy s doručením do Vánoc. Nabídku najdete také na našem e-shopu.

Fanklub Ropáci on Tour dnes pořádá další mikulášskou sbírku. U všech vchodů na Zimní stadion Ivana Hlinky a v našem Vervashopu budou připraveny označené koše, do kterých můžete vkládat nejrůznější sladkosti jako jsou čokolády, bonbony, lízátka, oplatky, perníčky, zkrátka cokoliv vás napadne a mohlo by dětem udělat radost. Přidat můžete i drobné dárky jako pastelky a omalovánky, ne však plyšáky, ty do nemocnic nemohou.

Vybrané dobroty Ropáci nabalíčkují a ve spolupráci s hráči A-týmu rozvezou po nemocnicích v Ústeckém kraji. Balíčky pak dostanou děti, které musejí trávit Mikuláše na dětských odděleních v nemocnicích. Zapojte se i vy a pomozte zpříjemnit dětem tento den!

Nezapomeňte si koupit nový zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Soutěží se ve střelbě z poloviny kluziště na prázdnou branku a do soutěže se zapojí tři z Vás, kteří na konci první přestávky chytnou v rozhozu soutěžní míček. Hlavní cenu do soutěže věnovali František Lukeš s Viktorem Hüblem. Jedná se o pivo z jejich rozlučkového utkání. Upozorňujeme, že cenu smí převzít pouze plnoletá osoba.

V Třinci v této sezóně chemici prohráli o tři góly. Jediným střelcem žlutočerných byl v 9. kole Patrik Zdráhal, který necelé dvě minuty před koncem korigoval na konečných 4:1. O osudu utkání rozhodl prakticky v první třetině domácí Marko Daňo. Slovenský útočník zkompletoval hattrick za necelých šest minut a v čase 7:17 vyhnal z branky Litvínova Šimona Zajíčka, jehož nahradil Denis Godla.

Třinec z posledních pěti utkání prohrál jediné, to poslední doma s Olomoucí. Naopak Verva v neděli porazila brněnskou Kometu vysoko 5:1, když v 54. vteřině zápasu zvyšoval Patrik Zdráhal už na 2:0.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na Twitteru, Instagramu i Facebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Sektor Cena (II. kategorie)
Stání (S1, S2, J, Z3) 150,- Kč (s klubovou kartou 105,-Kč)
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč)
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč)