Už dvě hodiny před zápasem můžete dorazit k pokladnám pro vstupenkyna dnešní zápas. Pokladny u zimního stadionu otevírají ve 13:30. Samotné vchody našeho zimáku Vás dovnitř pustí 60 minut před začátkem zápasu.

I dnes je na Vás připravený klubový fanshop. A otevírá už ve dvě odpoledne. Mezi nejčerstvější novinky patří tři nová trička. Dvě s klubovým znakem a jedno s nápisem Litvínov. Nejen tyto novinky jsou tím nejlepším vánočním dárkem pro žlutočerné fanoušky. Tak se stavte, holky v shopu Vás rády uvidí.

Ve fanshopu bude k dostání také dnešní zápasový bulletin Brejk. Obsahuje spoustu zajímavých informací k dnešnímu utkání i obecně k dění ve žlutočerném táboře. Připomenete si 100. výročí narození legendárního Miroslava Kluce, najdete v něm program zápasů Vervy v prosinci, aktivity Konta našeho srdce a v neposlední řadě pozvánku na blížící se Vervánoce 2022.

Během první přestávky budeme hledat tři odvážlivce pro naši tradiční soutěž. Ti se o druhé pauze na ledě poperou o hlavní cenu v podobě kartonu piva Radegast. Hlavní cenu opět získá nejlepší a nejpřesnější střelec.

Olomouci máme co vracet. V prvním vzájemném střetnutí aktuálního ročníku jsme na hanáckém ledě prohráli 3:5 zejména kvůli špatné prostřední části. Tu domácí opanovali jednoznačně 4:0 a žádost o bodovou dotaci chemikům razantně zamítli.

Olomouc střídá v posledních zápasech vždy výhru za prohru. Kdyby to tak mělo pokračovat, je na řadě dnešní výhra Litvínova. Ovšem na tuto statistiku se nedá spoléhat, přestože poslední dva zápasy venku olomoučtí ztratili. K vítězství může chemiky dohnat podpora tribun!

Pro Litvínov se jedná o druhé domácí utkání v řadě a celkem čtvrté z posledních pěti duelů. Po porážce od Plzně tak mají svěřenci trenéra Mlejnka další šanci na domácí reparát právě dnes od 15:30.

Pokud z rozumného důvodu nemůžete dnes na zimní stadion Ivana Hlinky dorazit, sledujte naše sociální sítě, aby Vám nic důležitého z průběhu utkání neuteklo. Od nové sezony nás najdete na Twitteru, Instagramu i Facebooku pod novými profily @hcvlitvinov, tak nás sledujte!

Na Facebooku navíc můžete až do úvodního buly tipovat výsledek a střelce dnešního zápasu a zapojit se do soutěže o dárkový balíček od Stop Café.